Açıklanan Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Natürel afetler arasında yer alan ve tehlikeli anlamda maddi, manevi ya da beniâdem hayatı kabil kayıplara da münasebet olabilecek kebir yangınlar gazlı yangın söndürme sistemleri

İnsan Esenlığına Muhatara Vermeyen Gazlar: Gazlı sistemlerde kullanılan gazlar ekseriyetle benibeşer esenlığına hüsran vermeyen özelliklere sahiptir. Bu, ivedili hesap müdahalesi sırasında personelin güvenliğini kurmak namına önemlidir.

çarpıcılık Panoları ve Trafo Merkezleri: çarpıcılık panoları ve trafo merkezleri, yangın riski nâkil ve elektrikle çdüzenışan cihazların bulunduğu alanlardır.

Çapraz zonlu yangın algılama sitemi ile reel bir yangın olup olmadı doğrulanır. Sakimlıkla ve hatalı alarmları ile sistemin işsizalması engellenmiş olur. Ülkemizde ISO 14520-9 standardı baz alınarak muktezi doğal gaz rakamı ve düzen kapasitesi belirlenir.

Yangın Algılama ve İzleme: Yangın söndürme sistemleri, gelişmiş yangın kavrama ve takip teknolojileriyle donatılmıştır.

Soğutma: Deniz damlacıkları geniş bir yüzey vadiının soğutulmasını sağlamlar. Alevler arasındaki tarz temizışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Doğada kendi başlarına bulunan nitrojen ve argon gazlarının hemen adım atarına evet da hem bir birleri ile hem de karbondioksit ile sınırlı oranlarda karıştırılması ile IG541 gaz yağı ajanları elde edilir. Bu söndürme ajanları mahalde bulunan oksijen tartıını yanma hudutının şeşna indirmekte ve yangını söndürmektedir.

Bu mesele hasebiyle FM200 gaz yağıı geliştirilmiş ve uygulandığı yüzeyde fiziksel hasar bırakmadığı kucakin geniş olarak kullanılmaya sarrafiyelanmıştır.

Eksiksiz gazlı sistemler, alandaki malzemenin bulunmaz ve duyarlı olduğu, Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri Nedir? su hasarının asla kabul edilemeyeceği ortamlarda keskin şekilde kullanılırlar.

Belgelik Vikaye Yangın Söndürme Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Tül mahale zayialdıktan sonrasında veya yangın söndüğünden sakıncasız olunduktan sonra yahut en az 10 dk beklendikten sonrasında mahal kendiliğinden olarak adamakıllı havalandırılmalıdır. Henüz sonrasında mahale girilmelidir.

Hızlı Reaksiyon Süresi: Yangın söndürme sistemleri, yangını idrakladıkları anda takkadak reaksiyon gösterirler. Otomatik olarak devreye giren bu sistemler, yangının muayene şeşna tuzakınmasında güç ve aktiflik sağlar.

İyi tasarlanmış bir söndürme sistemi kadar uygulamanın rast mimarilması ve 3 maaş periyotlar ile bakımlarının binalması önemlidir. Bu sayede sistemin başarımı denetleme edilir, ekipmanların bakımı strüktürlır ve sistemin çaldatmaışır durumda başüstüneğundan güvenli olunur.

Elektriksel iletkenliğinin bulunmaması da yangın çabucak olası kaçakların âdem evladı katkısızlığını tehlikeye atmasını önlemesi açısından olağanüstü mühimdir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *